Nieuwe BTicino Linea 3000 buitenpost

Nieuwe BTicino Linea 3000 buitenpost

12/01/2017 - 16:50

De kitmarkt voor deurcommunicatie is een markt in beweging. De afgelopen jaren waren het vooral de binnenposten, die geregeld een update kregen. Nu komt Legrand Nederland met de BTicino Linea 3000, een nieuw concept voor buitenposten. Met deze buitenposten voor één- of tweegezinstoepassing en voor in- en opbouw, maakt BTicino het aanbod voor de installateur veel overzichtelijker. De bestaande lijn Linea Metal wordt na tien jaar vervangen door de nieuwe Linea 3000.

Vereenvoudigd aanbod

Met de introductie van Linea 3000 heeft BTicino duidelijk gekozen voor vereenvoudiging van het kit aanbod. Nu heeft men slechts één product nodig, die hij kan gebruiken voor meerdere toepassingen. Met één kit kan een één- of tweegezinsoplossing samengesteld worden.

Uitvoerig getest met eindgebruikers

De Linea 3000 is tijdens de ontwikkeling uitvoerig getest met eindgebruikers Het resultaat is een compact toestel met moderne uitstraling, verborgen technologie en intuïtieve interactie. Oog voor detail typeert ook bij de Linea 3000 de BTicino kwaliteit. Denk hierbij aan het ‘zwevende’ effect, waardoor het toestel dunner lijkt dan het eigenlijk is. Of de retroverlichting, die zorgt voor een perfecte spreiding van de zoneverlichting bij de camera.

Kijk voor meer informatie op www.bticino.nl.