Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Retail | Legrand Nederland

Onze oplossingen

In de detailhandel zijn de energiekosten van verlichting een belangrijk deel van de operationele kosten. Daarnaast is het belangrijk om hier de gewenste flexibiliteit in aan te brengen, zodat de winkelruimte ook kan worden aangepast aan het geboden retail concept of veranderingen in winkelinrichting.

Uitgelichte oplossingen

Referentieprojecten

Deurcommunicatiesysteem BTicino bij winkelcentrum Boschveld

Op de hoek van de Copernicuslaan en de Christiaan Huygensweg in ’s-Hertogenbosch bevindt zich het winkelcentrum Boschveld. Het pand werd ontworpen door de architect Gerard Holt, die samen met zijn compagnon Bernard Bijvoet onder ander ook de Erebegraafplaats Bloemendaal, de Stadsschouwburg van Nijmegen en het Okura Hotel in Amsterdam vormgaf.

Ontdek dit project

Woonstation Vogelenzang

In het voormalige, historische stationsgebouw van Vogelenzang vond afgelopen november de opening plaats van het Woonstation. Een samenwerking tussen negen ondernemers op het gebied van wonen in de meest brede zin van het woord. Van idee tot uitvoering. Hier kan de klant sfeervol winkelen voor een interieuradvies, tuinontwerp, een open haard of een geurkaars. Maar veel klanten hebben ook de weg al gevonden naar de Wachtkamer, de lunchroom vol verse producten. Alle partners hebben één ding gemeen: een passie voor kwaliteit en liefde voor schoonheid. Het design schakelmateriaal van BTicino voelt zich dan ook volledig thuis in deze bijzondere omgeving.

Ontdek dit project

Bax-shop.nl

Bax-shop levert via het internet alles voor de veeleisende muziekliefhebber en sinds kort ook via een nieuwe exclusieve winkel in Goes. Het pand is nog het best te omschrijven als een snoepwinkel voor (ook oudere) jongeren. Gerrit de Jonge Techniek kreeg de opdracht voor de volledige installatie op het gebied van elektrotechniek, sanitair, dakbedekking, brandmeld- en inbraakalarm en camerabewaking. Alle producten zijn van topklasse. Legrand Nederland leverde via de Technische Unie Middelburg kabeldraagsystemen, vloergoten, DLP kunststof wandgoten, LCS2 data en Mosaic schakelmateriaal.

Ontdek dit project

Merken

Contact met Legrand

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten, oplossingen of projecten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contact