Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Woningbouw | Legrand Nederland

Onze oplossingen

Een woning moet voldoen aan heel wat eisen op het gebied van comfort, energieverbruik en veiligheid. Al deze behoeften komen samen in de elektrotechnische installatie. Van verdeelkast tot schakelaar en van laadpaal tot buitencamera al deze oplossingen dragen hier aan bij. Legrand kan je bijstaan in jouw renovatie of nieuwbouwproject van A tot Z, want wij maken zowat alles. Of je nu een simpele schakelaar zoekt, een stopcontact voor in de garage, of een compleet smart home systeem bedraad of onbedraad, bij ons ben je aan het juiste adres. Ook werken wij mee aan heel wat bekende, en minder bekende, projecten. Welke projecten dat waren dat vind je op deze pagina.

Uitgelichte oplossingen

Referentieprojecten

Amazones Den Bosch

In het Prins Hendrikpark in Den Bosch staan drie ranke flats met uitzicht op het water van de IJzeren Vrouw en de historische binnenstad. De opdracht gever van het project is Hendriks Bouw en Ontwikkeling. De projectontwikkelaars zijn Van Wanrooij en Vesteda. Van Aalst Elektro voerde de complete elektrotechnische installatie uit. Legrand Nederland leverde 126 BTicino binnenposten en drie buitenposten uit de Axolute outdoor serie.

Ontdek dit project

Deurcommunicatie succesvol toegepast in flatgebouw Nereus

De Vereniging van Eigenaren (VvE) van flatgebouw Nereus aan de Havendijk in Schiedam was op zoek naar een nieuwe deurcommunicatie installatie. Zij hebben contact opgenomen met Menno Geveke van Geveke Elektrotechniek in Schiedam en hij heeft de producten van BTicino voorgesteld.

Ontdek dit project

Merken

Contact met Legrand

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten, oplossingen of projecten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contact