Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Trainingen | Legrand Nederland

Trainingen

Legrand Academy

Ontdek de mogelijkheden

Ons aanbod omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder datanetwerken, deurcommunicatiesystemen, geavanceerde calculatieprogramma's en kabeldraagsystemen.
Opzoek naar een training die specifiek is afgestemd op uw behoeften? Vul ons contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Belangrijk:

De datums voor onze trainingen zijn op aanvraag. Vul het onderstaande contactformulier in en geef aan welke training je interesseert. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken en een datum te plannen die voor jou het beste uitkomt. 

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Filteren op:
Basistraining BTicino deurcommunicatie

Wie in de dagelijkse woon- en werkomgeving om zich heen kijkt, beseft dat veiligheid en comfort onlosmakelijk met ons dagelijks leven verbonden zijn. In de keuken, de woonkamer en zelfs in de tuin hebben tal van comfort- en veiligheidsfuncties hun intrede gedaan. De snelle opmars van deurcommunicatiesystemen sluit aan op deze trend. Comfort, maar vooral veiligheid staan bij deurcommunicatie centraal.

De datums voor onze trainingen zijn op aanvraag.

PoE en Legrand

IEEE 802.3 af - at - bt. wat houdt dit in, en wat heeft dit voor gevolgen voor jouw databekabeling? Power over Ethernet (PoE) is een technologie die powered devices, zoals wireless access points (WAPs), beveiligingscamera's, IP-telefoontoestellen (VoIP), gebouwautomatisering- en controlesystemen, verlichting en meer in het algemeen, het Internet of Things (IoT) in staat stelt om zowel voeding als data via dezelfde ethernetkabels te ontvangen, waarbij dezelfde transmissieafstand van 100 m wordt ondersteund.

De datums voor onze trainingen zijn op aanvraag.

XL PRO3 calculatieprogramma

Legrand biedt een complete range schakel- en verdeelinrichtingen en componenten aan ten behoeve van luxe woningbouw, utiliteit en industrie. Deze training geeft de deelnemer inzicht in de aspecten om veilig te kunnen ontwerpen en te bouwen.

De datums voor onze trainingen zijn op aanvraag.

Circulariteit en circulaire oplossingen

Legrand heeft ervaring met de ontwikkeling en verkoop van circulaire producten en oplossingen. Deze sessie geeft de deelnemers inzicht in wat Legrand bijdraagt op het gebied van duurzaamheid, wat circulariteit is en welke oplossingen nu al gebruikt kunnen worden. Tenslotte worden de voor- en nadelen van circulaire producten toegelicht.

De datums voor onze trainingen zijn op aanvraag.

Legrand Cabling System (LCS) Datanetwerken

Datanetwerken zijn niet meer weg te denken uit onze wereld, omdat informatievoorziening een steeds belangrijkere rol krijgt. Betrouwbaarheid en snelheid zijn sleutelwoorden voor een bedrijfszeker netwerk. Naast het onderling koppelen van computers en netwerken worden er steeds meer functies gebruikt. Dit varieert van video-conferenties, IP-telefonie tot het flexibel toegang hebben tot het netwerk op een willekeurige plaats in de organisatie.

De datums voor onze trainingen zijn op aanvraag.

Algemene UPS training

We beginnen met een introductie van de UPS, waarbij we uitleggen wat een UPS precies is en welke functies het heeft. Dit maakt de verschillen in opbouw direct duidelijk. Vervolgens bespreken we waar je een UPS allemaal kunt toepassen. Tijdens deze sessie zullen we ook de eigen ervaringen van de deelnemers delen, wat zorgt voor interactie. 

De datums voor onze trainingen zijn op aanvraag.

BTicino Deurcommunicatie voor VvE's en Beheerders

Als u in uw dagelijkse woon- en werkomgeving aandachtig om u heen kijkt, zult u merken hoe essentieel veiligheid en comfort zijn voor ons welzijn. Van de keuken tot de woonkamer, en zelfs buiten in de tuin, spelen comfort- en veiligheidsfuncties een steeds grotere rol. De snelgroeiende populariteit van deurcommunicatiesystemen is een duidelijk teken van deze ontwikkeling. Deze systemen zijn niet alleen comfortabel, maar bieden vooral extra veiligheid en verbeteren de leefbaarheid, aspecten die onmisbaar zijn in elke leefomgeving.

De datums voor onze trainingen zijn op aanvraag.

lerenmetgemak

Leren met gemak


We delen onze expertise in trainingen op locatie. Leren met anderen in onze moderne faciliteiten zal je helpen in je dagelijkse werkzaamheden.

Een gemiddelde training omvat zowel theoretische als praktische onderdelen, waarbij deelnemers hands-on ervaring opdoen.

aanbod

Uitgebreid aanbod


Onze trainingsprogramma's zijn bestemd voor professionals in de elektrotechnische sector.

We bieden trainingen op aanvraag aan voor o.a.:
Deurcommunicatie, Cabling systems (LCS), Schakel-en Verdeelinrichingen, XLpro3, vermogensautomaten, Kabeldraagsystemen & Railkokersystemen

Onze trainingslocatie in Boxtel

Locatie

Training registratie
Heb je deze training al eens gevolgd?
Contact informatie