Valena Next with Netatmo componenten

Valena Next with Netatmo componenten

STARTERSKIT
voor een geconnecteerde installatie

Valena Next with Netatmo

Mijn woning eenvoudig geconnecteerd

Dankzij de gateway met contactdoos, die met internet verbonden is via wifi, kan je de schakelaars voor mijn verlichting en rolluiken, evenals de micromodules voor verlichting en contactdozen Valena Next™ with Netatmo, thuis of buitenshuis met mijn smartphone of een spraakassistent bedienen.

Deze praktische en esthetische contactdoos wordt als een traditionele contactdoos aangesloten en gebruikt.

Met de algemene draadloze bediening Vertrek/Aankomst kan je via de app Home + Control persoonlijke op voorhand ingestelde scenario's toepassen.


“Valena Next with Netatmo” maakt van elke elektriciteitsinstallatie in een handomdraai een geconnecteerde installatie, zonder breekwerk, zonder software.

Ontdek hier alle functionaliteiten van het geconnecteerde schakelmateriaal "Valena Next with Netatmo"


Alle kits en losse producten van "Valena Next with Netatmo" bestaan in aluminium, zwarte en witte afwerking.

Valena Next with Netatmo

Producten met bedrading

Valena Next with Netatmo

Met de geconnecteerde schakelaar-dimmer kan je manueel of op afstand alle soorten klassieke en dimlampen, waaronder dimbare leds, van 5 tot 300 W bedienen. 

De dimfunctie kan vanuit de app worden geactiveerd.

Valena Next with Netatmo

Met de geconnecteerde schakelaar voor rolluiken kan je elk rolluik met elektronisch of mechanisch eindblok in de woning rechtstreeks of op afstand bedienen.

Valena Next with Netatmo

Met de geconnecteerde contactdoos van 16 A kan je het verbruik op elk moment en het cumulatieve verbruik opvolgen, je elektrische (huishoud)apparaten op afstand beheren en via de app worden gewaarschuwd in geval van een anomalie. Dankzij de beperkte afmetingen kan de contactdoos in een inbouwdoos van 40 mm diep worden geïnstalleerd.


Valena Next with Netatmo

De geconnecteerde micromodule voor verlichting kan op het plafond of op de wand worden bevestigd en kan met een draadloze bediening worden verbonden om een lichtpunt te creëren. 

De module is geschikt voor alle soorten lampen.

Draadloze producten

Valena Next with Netatmo

Dankzij de draadloze bediening van verlichting en contactdozen kan je een bedieningspunt toevoegen zonder draad te trekken of de muren te beschadigen. Je kan er je lichten, met name in een wisselschakeling, en geschakelde contactdozen mee beheren. Doordat deze bediening extra vlak is kan je haar gemakkelijk verplaatsen.

Valena Next with Netatmo

Met de draadloze bediening Opstaan/Slapengaan kan je een persoonlijk scenario voor het slapengaan aanmaken, waarbij de lichten doven, bepaalde elektrische apparaten uitschakelen en de rolluiken naar beneden gaan.

Valena Next with Netatmo

Dankzij de draadloze bediening voor rolluiken kan je een centrale bediening voor alle rolluiken aanmaken zonder een draad te trekken of muren te beschadigen.