Calculatoren

Calculatoren

Het kost vaak veel tijd om te calculeren, offreren en de juiste producten te vinden en te bestellen. Bij Legrand weten we dat hierin voor u een enorme winst te behalen valt. Dankzij onze online calculatietools heeft u alle systemen en onderdelen overzichtelijk bij elkaar. Middels keuze menu’s kiest u per systeem heel gemakkelijk de juiste onderdelen of benodigdheden. Hiermee bespaart u niet alleen veel tijd, het risico op het bestellen van verkeerde artikelen of foutieve offertes wordt beperkt.

Calculeer eenvoudig en snel:

  • Kabelgootsysteem met de P31 kabelgoot configurator
  • Wandgootsysteem met Wandgootconfigurator 
  • Deurcommunicatiesysteem met de Deurcommunicatie calculatietool
  • Railkokerystseem met de ZMC configurator
  • Vulgraad van de wandgoot met de GWO vulgraadberekening
  • Prijzen van verdeelsystemen met de XL Pro³ configurator

P31 kabelgoot configurator

Kies de gewenste uitvoering, breedtemaat, ophangsysteem en hulpstukken. Voeg de gewenste aantallen toe en wij geven u een compleet overzicht van alle benodigde materialen inclusief toebehoren. Daarna kunt u heel eenvoudig de materiaallijst exporteren naar Excel of PDF.

ecataleg-kabelgoot-configuratoren.jpg


Wandgoot configurator

Kies de gewenste uitvoering, kleur, afmeting en het aantal wandgoten en toebehoren dat u nodig heeft. Wij geven u een overzicht van alle benodigde referentienummers met prijzen. Bovendien krijgt u een overzicht van bijbehorende afbeelding, documentatie en video’s. Voor de stalen wandgoten in speciale kleuren, worden ook de eventuele toeslagen weergegeven.

calculatoren-GWO6.png


GWO vulgraadtool

Bereken welke GWO Wandgoot de meest geschikte is voor uw bekabeling Vul het aantal datakabels en de maximale vulgraad in en wij geven u een advies voor de meeste geschikte uitvoeringen van de wandgoten GWO 6 en GWO Snap-on.

ecataleg-zmc-configuratoren.jpg


Deurcommunicatie configurator

U gebruikt onze Deurcommunicatie calculator en maakt een indicatieve offerte binnen een aantal clicks, inclusief technische specificaties, stuklijst en visualisatie van de installatie.

ecataleg-videoparlofonie-configuratoren.jpg


XL Pro³ configurator

Importeer XL-Pro berekeningen om prijzen te berekenen. Met XL Pro³ van Legrand Nederland kunt u volledige projecten uitwerken voor het ontwerpen van uw verdelers van 63 tot 6300 A. Hiermee kunt u de juiste producten uitkiezen, de verdeler visualiseren en de prijs bepalen.

ecataleg-zmc-configuratoren.jpg


ZMC configurator

Door het invullen van een aantal parameters, zoals het type railkoker de opbouw en de leidinglengte, kan met deze calculatietool eenvoudig een berekening worden gemaakt van de uitvoering van een tracé met railkoker.

ZMC_configuratoren_def_NL_0.jpg


Spanningsverlies calculator

Voor het bepalen van de juiste railkoker is het berekenen van het spanningsverlies essentieel. Deze is afhankelijk van de lengte van de lijn, de bedrijfsstroom, de nominale spanning en type railkoker. Met deze calculator kunt u het spanningsverlies van uw railkokertracé eenvoudig berekenen.