Datacommunicatie

Data solutions

Datacommunicatie

Voor ieder netwerkvraagstuk biedt Legrand een passende oplossing. Van serverruimte tot LAN (local area network ), van glasvezel tot koper. Wij bieden een complete oplossing van rack’s, patchpanelen, connectiviteit, bekabeling, beveiliging en stroomverdeling.

Uw voordeel: een optimale netwerkinfrastructuur helemaal afgestemd op uw behoeften. MER/ SER/ LAN tot aan IP netwerksturing. U heeft slechts 1 aanspreekpunt.

Met ons solution partner network zorgen wij voor de juiste uitwerking van uw netwerkeisen, we adviseren u graag over de mogelijkheden, certificeren de installatie voor u, en verzorgen eventueel de installatie van de panelen.

Datacenter infrastructuur

Voor complexe datacenter projecten kunt u vertrouwen op de wereldwijde specialist op dit vlak. Minkels, sinds 2012 onderdeel van de Legrand Group is specialist op het gebied van datacenter infrastructuur. De complete oplossingen van Minkels vallen op dankzij innovatie en flexibiliteit. Klanten zijn altijd verzekerd van de nieuwste datacenter technologieën en modulaire oplossingen.  Meer informatie over Minkels.

 


Kabelgootysteem voor datacenters
Legrand brengt een innovatief glasvezel-lassysteem op de markt waarmee eenvoudig een fusielas gemaakt kan worden… meer
De totaaloplossingen van Legrand voor datacommunicatie in een Local Area Network (LAN) of Serverruimte DC, bieden een perfect antwoord op de… meer
De exclusieve oplossingen van Legrand Innovatie in het hart van uw netwerk… meer
Met het uitgebreide Legrand kasten portfolio bent u altijd verzekerd van een datakast die past bij uw project. Ongeacht uw wensen en eisen… meer