Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Cortexon homepage | Legrand Nederland

Welkom bij Cortexon, uw partner voor klantspecifieke elektronicabehuizingen.

Bent u op zoek naar op maat gemaakte elektronicabehuizingen die naadloos aansluiten op uw producteisen? Wij bieden meer dan alleen de juiste behuizingen. Met flexibiliteit, slimme oplossingen en innovatie streven we naar waardevolle producten die uw zakelijk succes bevorderen. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Contact

 
title
PLAY

Product introductie

Geen compromissen, geen frustraties over standaardoplossingen die niet passen

De ideale oplossing

De ideale oplossing

Wij begrijpen uw uitdagingen bij het vinden van de ideale oplossing voor uw elektronicabehuizing. We bieden een breed scala aan aanvullende diensten, waaronder assemblage van elektronische componenten, efficiënte logistiek, supply chain management en lifecycle control van geïntegreerde componenten.

Werkwijze

Onze totaaloplossing omvat plaatbewerking, assemblage van mechanica en elektronica, bekabeling en geavanceerde koelingsopties zoals water- en luchtkoeling. Onze eigen engineers staan klaar om met u samen te werken.

Hogere waarde

Bovenstaande opties leiden tot producten met hogere waarde en potentieel voor verbeterde winstmarges, ideaal voor uw technologische uitdagingen en zakelijk succes.

Cortexon: Innovatieve oplossingen voor elektronicabehuizingen

Cortexon is uw partner voor klantspecifieke elektronicabehuizingen.Geen compromissen, alleen innovatieve oplossingen die waarde toevoegen aan uw projecten. 

Neem contact op