Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Industrie | Legrand Nederland

Onze oplossingen

In de industrie wordt steeds meer gewerkt met hoogwaardige energiedistributiesystemen en verlichtingsconcepten, waarbij energiereductie, sturing en controle belangrijke voorwaarden zijn bij de inrichting en het onderhoud van o.a. machines en apparatuur. Hierdoor is de levensduur van machines en apparatuur gewaarborgd. Legrand biedt u complete efficiënte en duurzame oplossingen voor machineparken, assemblagehallen, laboratoria en testruimtes. Met een specifiek oog op beveiliging en Power quality elementen.

Uitgelichte oplossingen

Referentieprojecten

Nieuwbouw Nederlands Lucht- en ruimtevaartcentrum

In opdracht voor Lammerink Installatie Groep uit Ootmarsum heeft Klein Poelhuis Installatietechniek de aanleg van de totale energiedistributie van de nieuwbouw van het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum in Marknesse verzorgd. “Natuurlijk kenden we Legrand Nederland al van de kabelgoten en railkokersystemen. Maar we wisten niet dat ze een totaalpakket konden bieden inclusief aftakkasten”, aldus projectmanager Theo Hendricksen van Klein Poelhuis.

Ontdek dit project

Warnier precisiemetaal

Warnier Precisiemetaal uit IJlst verhuisde afgelopen kerstvakantie naar het nieuwe pand in Joure. Het plan was direct na kerst in de fabriek weer operationeel te zijn en dit is gelukt! Met het nieuwe pand groeit het vloeroppervlakte van de hal van 600 naar 1.450 vierkante meter en wordt de kantoorruimte uitgebreid. Bouma Installatiebedrijf verzorgde in een uitdagend kort tijdsbestek van twee maanden de elektrotechnische installatie. Legrand Nederland leverde het Zucchini railkokersysteem volgens haar nieuwe modulaire concept om een snelle installatie en flexibiliteit te garanderen.

Ontdek dit project

Huisman Non-Ferro metaal BV

Nuenen is sinds kort een aluminium gieterij rijker. Huisman Non-Ferro Metaal B.V. (HNF) verzorgt voor een brede klantengroep gietwerk. Het bedrijf verhuisde in september van Helmond naar Nuenen. Stimac B.V. uit Deurne is de vaste installateur bij HNF en kreeg de opdracht de verhuizing en uitbreiding te verzorgen. Zij betrokken Electro Van Hoof hierbij voor de elektrotechnische installatie. Intelectric verzorgde de montage van het Zucchini railkokersysteem. Legrand Nederland leverde de Zucchini railkokersysteem en verdelers aan dit project.

Ontdek dit project

SanoRice Netherlands

SanoRice is de grootste producent van rijst- en maïswafels van Europa. De afgelopen decennia heeft de onderneming een enorme groei doorgemaakt. In 2014 werd besloten tot verdubbeling van de productielocatie op het eigen terrein. TechTron leverde zowel de elektrotechnische installaties als de besturingstechniek voor de nieuwe fabriek. Om een optimale flexibiliteit, ook naar de toekomst, te kunnen garanderen werd er gekozen voor het Zucchini railkokersysteem van Legrand Nederland. Op 1 maart draaide fase 1 van de uitbreiding van de productie op volle capaciteit.

Ontdek dit project

Merken

Contact met Legrand

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten, oplossingen of projecten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contact