Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Software | Legrand Nederland

software-huidig-home

Huidige software

Deze website biedt software, firmware en technische documentatie voor producten gerelateerd aan smart home, deurcommunicatie systemen etc. Vind snel de informatie die je nodig hebt voor je projecten. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, deze website is een ideale bron. Bespaar tijd en maak je projecten een succes met deze website.

software-legacy_schema

Legacy (oude) software

Of je nu op zoek bent naar oudere software voor je verouderde apparaten of producten, deze website biedt een uitgebreide database van relevante informatie. Bespaar tijd en vind snel de juiste software voor jouw projecten uit het verleden. Deze website is een ideale bron voor het vinden van legacy software.

software_xlpro

XL pro3 Software

​Door middel van deze noodzakelijke softwarepakketten en applicaties kan u op een professionele wijze uw laagspanningsborden en -installaties tot 6300 A gaan ontwerpen en berekenen. Deze tools zijn uitermate geschikt voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen die werkzaam zijn in zowel huishoudelijke, tertiaire en industriële toepassingen.