Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

XL-PRO Softwares en applicaties voor laagspanningsborden | Legrand Nederland

Softwares en applicaties voor laagspanningsborden

​Door middel van deze noodzakelijke softwarepakketten en applicaties kan u op een professionele wijze uw laagspanningsborden en -installaties tot 6300 A gaan ontwerpen en berekenen. Deze tools zijn uitermate geschikt voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen die werkzaam zijn in zowel huishoudelijke, tertiaire en industriële toepassingen.

XL-PRO³ Panel

XL-PRO³ Panel 6300 is bedoeld voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen voor de realisatie van vermogensverdeelborden tot 6.300 A.

Dit product voldoet aan de strengste studie-eisen, zoals de berekening van service-indexen, de scheidingsvormen of de geoptimaliseerde of traditionele verdeling tot 3.600 A.

Contacteer uw Legrand Account Manager om de software te bekomen.

Download de software


 

XL-PRO³ Tool Selectitiveit/Filiatie

De XL-PRO³ SF Tool is een app die rechtstreeks vanaf uw pc toegankelijk is en die speciaal werd ontworpen voor installateurs, bordenbouwers en studieburelen om de selectiviteit en de aaneenschakeling van een verzameling elektrische toestellen te definiëren.

Download de software


 

XL PRO³ tool CAD

Via deze software heeft u de mogelijkheid om eenvoudig CSV-lijsten te importereren en kan u van daaruit DWG-bestanden in 2D en 3D genereren.

De CSV-bestanden kunnen uit de bovenstaande XL-PRO³ calculatoren afkomstig zijn of vanuit andere programma's waarin onze producten opgenomen zijn.