Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Werken @ Legrand | Legrand Nederland

Legrand, een geweldige plek om te werken

Bij Legrand is ons geloof in diversiteit, technologie, innovatie en vooral in mensen ons succes. Legrand verwelkomt jouw ambitie, creativiteit en originaliteit en geeft je alle middelen die je nodig hebt om uit te blinken in je vakgebied. #Legrand Improving Lives

Legrand's values and vision

Waarden & visie

 

Legrand medewerkers werken in verschillende werkomgevingen die zijn verenigd door onze kernwaarden; dit alles terwijl ze ruimtes waar mensen wonen en werken transformeren.

 

legrand careers

Diversiteit

 

Bij Legrand worden we aangedreven door diverse mensen, ideeën en zakelijke oplossingen. In al onze bedrijven - van vergaderzaal tot bureau, van ontwerptafel tot fabrieksvloer - stimuleren wij respect, inclusie en betrokkenheid.

 

professional development at Legrand

Professionele ontwikkeling

     

    Wij verwelkomen jouw enthousiasme, verbeelding, gedrevenheid en vindingrijkheid en in ruil daarvoor bieden wij je de steun en beloningen om je te helpen je volledige potentieel te bereiken.

     

legrand carieres

Hoe is het om te werken bij Legrand?


Dat betekent dat je deel uitmaakt van de wereldwijde specialist in elektrische en digitale gebouweninfrastructuur, die producten en oplossingen met een hoge toegevoegde waarde aanbiedt die connected, eenvoudig, innovatief en duurzaam zijn.

Het betekent deel uitmaken van een internationaal bedrijf dat aanwezig is in bijna 90 landen, met meer dan 38.000 werknemers en waarvan het uitgebreide aanbod, de internationale aanwezigheid en de kracht van het merk wereldwijd bekend zijn.

Het betekent het dagelijkse leven verbeteren door de plekken waar mensen wonen, werken en elkaar ontmoeten te transformeren en mee te gaan met de veranderende behoeften van de gebruikers en de technologische en sociale trends.

Werken bij Legrand betekent deel uitmaken van een bedrijf dat levens verbetert door een zorgzame en inclusieve werkomgeving te bieden, waar je kunt leren en groeien.
Bénédicte Bahier
Executive VP Human Resources

world's best employers

Legrand behoort tot de "Beste werkgevers ter wereld" in 2022


Voor het zesde jaar heeft Forbes, in samenwerking met Statista, een lijst opgesteld van de "World's Best Employers" nadat 150.000 mensen in 57 landen die in internationale bedrijven en instellingen werken, zijn ondervraagd. Legrand is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot een van 's werelds beste werkgevers. Dit onderstreept het duidelijke inzicht in en de betrokkenheid van de teams bij de strategie en de programma's voor ontwikkeling, betrokkenheid en diversiteit van de Group.


legrand careers

Kom bij ons werken!

Wil je bij Legrand komen werken? Dan bent je hier aan het juiste adres! Blijf op de hoogte van de vacatures en stages van Legrand.

Bekijk onze vacatures

Legrand office

Over Legrand

Legrand is een van de wereldleiders op het gebied van elektrische en digitale infrastructuur voor gebouwen. Onze producten en oplossingen bieden toegevoegde waarde en verbeteren het leven door de ruimtes waarin mensen leven, werken en samenkomen te transformeren.

Meer weten

Op Groepsniveau zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een bron is van rijkdom, innovatie, prestaties en levenskwaliteit binnen de onderneming.


Elke entiteit zet zich in voor de bestrijding van alle vormen van discriminatie, wat de basis vormt van het diversiteits- en integratiebeleid van Legrand. Op lokaal niveau zetten de HR-afdelingen zich in om het profiel van alle talenten te diversifiëren om de groei van de Groep te ondersteunen.

Naast vaardigheden werven wij een persoonlijkheid en een wil om samen te groeien. Aantrekkelijkheid is een belofte die in het DNA van Legrand is geschreven, een merk waarvan alle medewerkers ambassadeurs zijn. Dit engagement komt bijvoorbeeld tot uiting in het aanwervingsbeleid, dat zowel op jongeren als op meer ervaren profielen is gericht.