Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Merken | Legrand Nederland

Trots op onze merken

Onze merken strekken zich uit tot elk contactpunt binnen een gebouwde omgeving. Strategische overnames hebben ons in staat gesteld om vertrouwde merken in elke categorie tot marktleiders te laten groeien. Wereldwijd bestaat de Legrand Group uit 80 merken die zich inzetten voor dezelfde doelstelling: het bouwen van comfortabele, gebruiksvriendelijke, duurzame en veilige woon- en werkomgevingen. Elk van deze merken biedt eenvoudige en innovatieve verbonden oplossingen die bijdragen aan deze ambitie. In Nederland kunt u terecht bij onze merken Legrand, BTicino, Netatmo, Ecotap en Minkels.

Legrand

Legrand verbetert wereldwijd de gebouweninfrastructuur voor elektriciteit en digitale technologieën, terwijl ze bijdragen aan een kleinere ecologische voetafdruk.

Meer over Legrand

BTicino

BTicino is een succesvol merk met fabrieken en productiefaciliteiten in Italië en daarbuiten. Het merk is bekend in meer dan 60 landen wereldwijd en vertegenwoordigt op internationaal niveau de beste tradities in Italiaans design en productie.

Meer over BTicino

Minkels

Minkels is een wereldwijde producent en leverancier van hoogwaardige datacenter infrastructuuroplossingen, onderdeel van Legrand.

Meer over Minkels

Netatmo

Netatmo creëert geavanceerde, slimme en mooi vormgegeven geconnecteerde elektronica voor een veiliger, gezonder en comfortabeler huis. Elk product voldoet aan de hoogste normen en biedt een intuïtieve gebruikerservaring.

Meer over Netatmo

Ecotap

Ecotap levert eenvoudige oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen aan zowel particulieren als bedrijven, zodat zij snel, veilig en gemakkelijk hun voertuigen kunnen opladen.

Meer over Ecotap


 

Legrand
Corporate Social Responsibility (CSR)

TOEGEWIJD VOOR EEN DUURZAME WERELD

Het is onze verantwoordelijkheid om concrete antwoorden te geven op de grote maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Dit betekent een bewustwording in onze eigen teams, maar ook bij onze partners en klanten, om collectief te handelen voor een CO2-arme samenleving. Legrand verbindt zich er vandaag toe zijn acties ten gunste van een steeds verantwoordelijker ontwikkeling van zijn activiteiten te intensiveren.

csr