Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Tools | Legrand Nederland

Het kost vaak veel tijd om te calculeren, offreren en de juiste producten te vinden en te bestellen. Bij Legrand weten we dat hierin voor u een enorme winst te behalen valt. Dankzij onze online calculatietools heeft u alle systemen en onderdelen overzichtelijk bij elkaar. Middels keuze menu’s kiest u per systeem heel gemakkelijk de juiste onderdelen of benodigdheden. Hiermee bespaart u niet alleen veel tijd, het risico op het bestellen van verkeerde artikelen of foutieve offertes wordt beperkt.

Calculeer eenvoudig en snel:

  • De juiste vloerdoos met alle benodigde onderdelen, inclusief schakelmateriaal.
  • Kabelgoot- of draadgootsysteem met de P31+/Cablofil configurator
  • Wandgootsysteem met Wandgootconfigurator 
  • Deurcommunicatiesysteem met de Deurcommunicatie calculatietool
  • Railkokerystseem met de ZMC configurator
  • Vulgraad van de wandgoot met de GWO vulgraadberekening
  • Prijzen van verdeelsystemen met de XL Pro³ configurator

Tools

Vloerdozen configurator

Vloerdozen configurator

Het bepalen en samenstellen van de juiste vloerdoos met alle benodigde onderdelen blijft een complex proces. Met deze tool wil Legrand helpen bij het maken van de juiste keuzes en te zorgen dat de vloerdoos compleet is met alle benodigde producten inclusief schakelmateriaal. De configurator biedt de mogelijkheid om zelf uw eigen Mosaic schakelmateriaal in de vloerdoos te configureren.
Tools_configuratoren_389x389px_0

Wandgoot configurator

Kies de gewenste uitvoering, kleur, afmeting en het aantal wandgoten en toebehoren dat u nodig heeft. Wij geven u een overzicht van alle benodigde referentienummers met prijzen. Bovendien krijgt u een overzicht van bijbehorende afbeelding, documentatie en video’s. Voor de stalen wandgoten in speciale kleuren, worden ook de eventuele toeslagen weergegeven.

tools_configuratoren_389x389px2

p31+ Cablofil configurator

Dankzij de vernieuwde cable management calculatietool stelt u in enkele kliks de materiaallijst voor het geschikte kabel- of draadgootsysteem samen, inclusief de hulpstukken en ondersteuningsmateriaal. De onderdelen voor P31+ kabelgoot en Cablofil draadgoot zitten in een handige en gebruiksvriendelijke configurator die u overal kunt gebruiken.

tools_configuratoren_389x389px3

GWO configurator

Bereken welke GWO Wandgoot de meest geschikte is voor uw bekabeling. Vul het aantal datakabels en de maximale vulgraad in en wij geven u een advies voor de meeste geschikte uitvoeringen van de wandgoten GWO 6 en GWO Snap-on.

tools_configuratoren_389x389px4

Deurcommunicatie configurator

Gebruik onze Deurcommunicatie calculator en maak een indicatieve offerte binnen een aantal clicks, inclusief technische specificaties, stuklijst en visualisatie van de installatie.

 XL Pro³ configurator

XL pro3 configurator

Importeer XL-Pro berekeningen om prijzen te berekenen. Met XL Pro³ van Legrand Nederland kunt u volledige projecten uitwerken voor het ontwerpen van uw verdelers van 63 tot 6300 A. Hiermee kunt u de juiste producten uitkiezen, de verdeler visualiseren en de prijs bepalen.

ZMC configurator

ZMC configurator

Door het invullen van een aantal parameters, zoals het type railkoker de opbouw en de leidinglengte, kan met deze calculatietool eenvoudig een berekening worden gemaakt van de uitvoering van een tracé met railkoker.

Spanningsverlies calculator

Spanningsverlies configurator

Voor het bepalen van de juiste railkoker is het berekenen van het spanningsverlies essentieel. Deze is afhankelijk van de lengte van de lijn, de bedrijfsstroom, de nominale spanning en type railkoker. Met deze calculator kunt u het spanningsverlies van uw railkokertracé eenvoudig berekenen.