Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Scheepvaart | Legrand Nederland

Onze oplossingen

Of we nu spreken over grote cruiseschepen, luxe jachten of binnenvaartschepen, ieder schip heeft een elektrotechnische installatie aan boord. De expertise van Legrand op dit punt is veelzijdig; van gietharstransformatoren op cruiseschepen tot aan exclusief en compact schakelmateriaal in de jachtenbouw, we hebben meerdere prachtige referenties mogen invullen. Daarnaast bent u binnen de scheepvaartbranche wereldwijd verzekert van een netwerk aan Legrand kantoren en agenten, waardoor u eenvoudig herstelwerkzaamheden kunt doen aan uw installatie, waar ook ter wereld!

Uitgelichte oplossingen

Referentieprojecten

Van der Valk Continental Yachts

Van der Valk Continental Yachts uit Waalwijk staat in de markt bekend om haar innovatie en geavanceerde oplossingen. Een bijzondere omgeving waar BTicino zich al vele jaren volledig thuis voelt. De veeleisende klantengroep verwacht dat alles aan boord van hun jacht state-of-the-art is, ook de elektrotechnische installaties. Het gaat om aandacht voor kwaliteit en design tot in de kleinste details.

Ontdek dit project

Werkina

Teo van Maastricht, directeur bij Werkina Werkendam, heeft twee passies: scheepvaart en elektrotechniek. Het BTicino My Home programma trok zijn aandacht. Op dit moment laat hij het domoticasysteem grootschalig installeren in zijn eigen nieuwe appartement in Raamsdonkveer. Daarnaast lopen er pilots met BTicino My Home toepassing in de binnenvaart en luxe jachten.

Ontdek dit project

Merken

Contact met Legrand

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten, oplossingen of projecten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contact