Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Infrastructuur | Legrand Nederland

Onze oplossingen

In de tunnels en bruggen gelden hoge veiligheidseisen voor het doorgaand verkeer. In het geval van evacuatie door brand of wateroverlast moeten systemen adequaat reageren, zo moeten bijvoorbeeld evacuatiewegen verlicht zijn. Legrand heeft jarenlange ervaring op het gebied van energiedistributiesystemen in de infrastructuur. Met name in de combinatie van railkoker en kabeldraagsystemen kunnen onze specialisten u uitgebreid informeren over de meest economische oplossing.

Uitgelichte oplossingen

Referentieprojecten

Vlottere doorstroming rondom Amsterdam met Tweede Coentunnel

Croon Elektrotechniek is verantwoordelijk voor de volledige verkeerstunnel technische installatie. Legrand Nederland leverde meer dan één kilometer Zucchini railkokersysteem aan dit uitdagende project.

Ontdek dit project

Centraal Station Tilburg

Het project van een slordige 35 miljoen euro startte in 2013 in opdracht van ProRail en wordt gefinancierd door het ministerie van Infrastructuur en Milieu, de gemeente Tilburg, NS Stations, provincie Noord-Brabant en ProRail zelf. Bouwbedrijf Besix, dat ook in Utrecht een deel van het station bouwt, kwam als winnaar uit de inschrijving. ITL verzorgt voor deze aannemer alle W- en E-installaties en koos voor de producten van Legrand Nederland, zoals kabeldraagsystemen, verdeelkasten en Zucchini railkokersystemen.

Ontdek dit project

European Air Transport Command (EATC)

Dura Vermeer en Paul de Ruiter Architecten kregen van het Rijksvastgoedbedrijf de opdracht voor de ontwikkeling en realisatie van het kantoorgebouw. In het nieuwe Europese commandocentrum bestaat uit een mission control centrum, flexibel indeelbare kantoren en vergader- en congresruimtes. Linthorst Techniek is verantwoordelijk voor de elektrotechnische installaties en werkte nauw samen met Legrand Nederland. Het nieuwe pand werd in augustus opgeleverd.

Ontdek dit project

Bouw parkeergarage en woningen in het centrum van Hoogeveen

Een van de grootste bouwprojecten in het noorden van Nederland draagt met trots het predicaat: De Kaap. Naast een parkeergarage voor 480 auto’s, komen op De Kaap 30 aanleunwoningen voor de Noord-Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ), 38 sociale huurappartementen voor Woonconcept, 17 koopappartementen en 8 koopwoningen (Central Parc).

Ontdek dit project

Documenten

miniatuur whitepaper laadpalen garages

Whitepaper laadpalen in garages

 Document_Miniatuur_whitepaper laadpalen

Whitepaper laadpalen

Merken

Contact met Legrand

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten, oplossingen of projecten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contact