Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Cortexon oplossingen | Legrand Nederland

Oplossingen

Oplossingen

Bij Cortexon bieden we maatwerkoplossingen voor elektronicabehuizingen. Wat uw behoeften ook zijn, wij ontwikkelen de juiste oplossing voor u. Cortexon onderscheidt zich met geïntegreerde oplossingen voor mechanica en elektronica, inclusief:

 

Koeling

Koeling

Onze behuizingen zijn ontworpen om optimale koeling te bieden, zodat uw elektronica efficiënt en betrouwbaar werkt, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
 

EMC afscherming

EMC-afscherming

Wij beschermen uw elektronica met geavanceerde EMC-afschermingstechnologieën.

IP-beschermingsgraden

IP-beschermingsgraden

Of u nu behoefte heeft aan waterdichte behuizingen of andere IP-beschermingsgraden, wij bieden oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen.
 

Plaatmetaalontwerp

Plaatmetaalontwerp

Ons team zorgt voor behuizingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch en duurzaam.

Ontwerp voor productie en assemblage

Ontwerp voor productie en assemblage

In de ontwerpfase denken we al na over de productie en assemblage, wat resulteert in kosteneffectieve en efficiënte oplossingen.

Connectiviteit/interfaces

Connectiviteit/interfaces

We zorgen ervoor dat onze behuizingen naadloos aansluiten op uw product.

Logistiek

Efficiënte logistiek

Samen met u organiseren wij een optimale supply chain om tijdig aan uw vraag te kunnen voldoen.

Supply chain

Doeltreffend project- en supply chain management

Hiermee zorgen we ervoor dat uw behuizingen op tijd en binnen budget worden geleverd. 

title
PLAY
Samen met u

Samen met u

We begrijpen dat geen enkel project hetzelfde is en dat standaardoplossingen vaak tekortschieten. Wij hebben de expertise en flexibiliteit om de juiste oplossing te bieden. Creëren we elektronicabehuizingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan het succes van uw product.   

Onze kernwaarden

we grijpen de toekomst

We seize the future

Wij streven ernaar de toekomst aan te grijpen door duurzame, innovatieve en hoogwaardige oplossingen te ontwikkelen voor alle soorten gebouwen. Met de expertise van onze getalenteerde en visionaire teams zijn wij in staat oplossingen te creëren die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar ook anticiperen op en inspelen op de uitdagingen van de toekomst.

We ontarmen inclusifiteit

We embrace inclusion

Bij Legrand hebben we diversiteit onder onze klanten en werknemers altijd omarmd als een bron van kracht en kansen. We erkennen dat inclusie begint met het creëren van een cultuur van acceptatie en respect, en we streven ernaar dat iedereen zich welkom en opgenomen voelt. We streven ernaar onze verschillen te vieren en ze te gebruiken om een betere gezamenlijke toekomst te creëren.

We werken als een team

We move in sync

Wij zijn een collectief van mensen, merken en partners, verenigd door ons gezamenlijke doel om tastbare voordelen te bieden aan alle deelnemers in de elektrotechnische industrie. Wij streven naar een omgeving van samenwerking, innovatie en wederzijdse groei, waarin iedereen kan bijdragen aan het succes van de sector.

we houden van simpel

We strive for simplicity

In de kern streven wij naar eenvoud in onze menselijke relaties en productontwerp. We hanteren een pragmatische en transparante aanpak, met als doel het leven van iedereen die we aanraken te verbeteren. Ons doel is het leven gemakkelijker en aangenamer te maken door doordachte en doeltreffende ontwerpen en communicatie.

We zijn betrouwbaar

We are dependable

Al 150 jaar lang laten wij ons leiden door betrouwbaarheid en duurzaamheid, en treden wij op als een verantwoordelijke speler in de sector door ons te richten op een deugdzaam ontwerp en ethische relaties met onze klanten. Wij blijven ons inzetten voor het leveren van betrouwbare producten en diensten, zodat onze klanten generaties lang op ons kunnen vertrouwen.

Maatwerkoplossingen voor elektronicabehuizingen

Cortexon biedt op maat gemaakte oplossingen voor elektronicabehuizingen: koeling, EMC-afscherming, IP-bescherming, plaatmetaalontwerp en meer!

Neem contact op