Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Hospitality | Legrand Nederland

Onze oplossingen

Hotels, restaurants,... moeten zich voortdurend aanpassen aan trends en eisen op het gebied van comfort en multimedia. Regelmatig dienen o.a. hotelkamers dan ook te worden voorzien van nieuwe installatietechnieken om aan deze vraag te beantwoorden. Hotelketens moeten investeren om de bezettingsgraad hoog te houden, maar tegelijkertijd moeten de kosten van energieverbruik omlaag. Legrand heeft als wereldmarktleider in schakelmateriaal een compleet pakket aan hotelautomatiseringsoplossingen.

Uitgelichte oplossingen

Referentieprojecten

Corendon Village Hotel

Geen dikke voedingskabels maar een 120 meter lange railkoker, die van de ene kant naar de andere kant van het pand loopt. Deze slimme oplossing bedachten Elektroservice Holland, Technische Unie en Legrand Nederland bij de nieuwbouw van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp.

Ontdek dit project

Castellum Hoge Woerd

In opdracht van de gemeente Utrecht bouwt aannemer WBC een Romeins fort bij Utrecht op de Hoge Woerd aan de Leidsche Rijn. Geïnspireerd door het Romeinse Castellum dat hier 2.000 jaar geleden stond, tekende Architecten bureau Skets het ontwerp met wallen en een binnenterrein. 

Ontdek dit project

Hotel Amstelkwartier

De wijk Amstelkwartier heeft met het nieuwe hotel, dat hoog boven de andere bebouwing uittorent, een nieuw gezicht gekregen. Samen met projectleider Joost Sanders van Legrand Nederland geeft hij ons een kijkje achter de bouwschermen van het bijzondere hotel in aanbouw.

Ontdek dit project

Merken

Contact met Legrand

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten, oplossingen of projecten? Stel uw vraag via het contactformulier.

Naar het contactformulier