Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Kantoren | Legrand Nederland

Onze oplossingen

In de vraag naar flexibele kantoorconcepten en combinaties van functies is het cruciaal om tot goede, werkbare, efficiënte maar zeker ook bewuste en verantwoorde elektrotechnische installaties te komen. Installaties, die bijdragen aan het vergroten van de mogelijkheden om ergonomisch, economisch en ecologisch te werken.

Uitgelichte oplossingen

Referentieprojecten

Matrix VII

Tot de 17e eeuw lag het gebied waar het Amsterdam Science Park nu staat geheel onder water. Een inspirerende geschiedenis voor een locatie die nu de thuisbasis is van een van de grootste concentraties bètawetenschappelijke bedrijven in Europa.

Ontdek dit project

Ingrijpende renovatie Stadhuis Woerden

Op 5 november 2015 werd door de gemeenteraad van Woerden besloten het stadhuis duurzaam te renoveren. Het pand was bouwkundig verouderd, gebruikte te veel energie en was te ruim bemeten voor de flexibeler geworden manier van werken.

Ontdek dit project

Alles draait om flexibiliteit bij JC-electronics

Door haar stormachtige groei was JC-Electronics op zoek naar een flexibele indeling voor het nieuwe pand in het Groningse Leek. Er werd daarom gekozen voor het modulaire Zucchini railkokersysteem.

Ontdek dit project

Groots distributiecentrum vidaXL

vidaXL is een internationale online retailer met een verrassend assortiment van duizenden producten in de categorieën huis, tuin, garage, doe-het-zelf en kleding. Om de groei van haar platform te ondersteunen, bouwt vidaXL een enorm internationaal distributiecentrum van ruim 100.000 m².

Ontdek dit project

Stadhuis Amsterdam

De “Stopera” werd in 1986 opgeleverd. Inmiddels is het meer dan dertig jaar oud en zijn onder meer de klimaatinstallaties en de elektrotechnische installaties hoognodig aan vervanging toe. Het kantoor wordt verbouwd tot een modern flexkantoor met een gevarieerd aanbod van ontmoetingsruimtes en vergaderplekken.

Ontdek dit project

Driegasthuizengroep

In mei zal de DrieGasthuizenGroep haar hoofdkantoor verplaatsen naar het monumentale Sint-Petersgasthuis in het centrum van Arnhem. Het middeleeuwse pand aan de Rijnstraat wordt gereedgemaakt als kantoorruimte.

Ontdek dit project

Stadhuis Almelo

Met de bouwcombinatie Koopmans en J.P. van Eesteren is in hartje Almelo een prachtig stadhuis verrezen. Legrand Nederland ontwierp speciale, rechthoekige RVS vloerdozen om de flexwerkplekken te faciliteren. Hiernaast leverde het bedrijf de kabeldraagsystemen, ladderbanen, wandgoten en Mosaic schakelmateriaal.

Ontdek dit project

UWV Tilburg

Eind 2014 betrokken de gemeente en het UWV het nieuwe kantoorpand in de Spoorzone van Tilburg. Twee VolkerWessels bedrijven voerden de bouw uit. Voor Legrand Nederland werd dit gaandeweg een steeds uitdagender totaalproject met railkokers, kabelgoten, dataoplossingen, wandgoten, vloergoten en schakelmateriaal.

Ontdek dit project

Merken

Contact met Legrand

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze producten, oplossingen of projecten? Stel uw vraag via het contactformulier.

Naar het contactformulier