Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Nieuws | Legrand Nederland

FILTERS
Alles wissen
Type
    Type
Productcategorieën
24 Artikelen
BTicino deurcommunicatie nieuwe spreek- luistermodule
Nieuwe producten 24/06/2024

Nieuwe spreek-luistermodule voor deurcommunicatie van BTicino

Ontdek de veelzijdige deurcommunicatiemodule van BTicino! De universele spreek-luister module voor 4 knoppen en deuropener.

Bticino brand space Deurcommunicatie
Bticino app
Nieuws 21/06/2024

Update Door Entry clouddiensten

Op 20 juni 2024 hebben we onze clouddiensten geüpdatet om ze af te stemmen op de nieuwste beveiligingsstandaarden. Deze update heeft ook de betrouwbaarheid en prestaties van onze diensten verbeterd. Het is essentieel dat je apps worden bijgewerkt om een goede werking te garanderen.

Bticino brand space Deurcommunicatie
nieuw verpakking Bticino
Nieuws 11/06/2024

Winnaar van de IF Design Award 2024

Vandaag willen we graag de winnaar van de IF Design Award 2024 in het zonnetje zetten: Bticino's Responsible Packaging! Bijzondere producten verdienen impactvolle verpakkingen die niet alleen beschermen, maar ook de waarden van het merk communiceren. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt in het bedrijfsleven, is het geweldig om te zien dat onze inspanningen worden gewaardeer…

Bticino brand space
Plexo nieuw
Nieuws 24/05/2024

Uitfasering oude Plexo schakelmateriaal

Begin 2024 introduceerde Legrand met succes het vernieuwde Plexo waterdicht schakelmateriaal, dat zich onderscheidt door zijn robuustheid, installatiegemak en eigentijdse design. De uitfasering van de oude serie Plexo schakelmateriaal start na de zomervakantie en eind 2024 zal de productie volledig gestopt zijn.