Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Artikelen | Legrand Nederland

Laat je inspireren!


Laat je inspireren door onze artikelen, boordevol handige tips en inzichten die jouw woon- en werkomgeving naar een hoger niveau tillen. Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Aarzel niet en neem contact met ons op.

FILTERS
Alles wissen
Type
    Type
Productcategorieën
16 Artikelen
Patchpaneel cassettes artikel gadget LCS3
Inspiratie 27/06/2024

Haal het maximale uit je datakast met de LCS3 patchpaneel cassettes

Onze patchpanelen zijn speciaal ontworpen om kastruimte te optimaliseren, onderhoud te vereenvoudigen en toekomstige upgrades mogelijk te maken. De cassettes spelen hierbij een cruciale rol. Met de cassettes kun je een patchpaneel volledig naar wens configureren en samenstellen. Je kunt zelfs combineren met fiber cassettes. De mogelijkheden zijn verrassend veelzijdig.

Linkeo 19 inch vlakke verticale patchkast
Inspiratie 24/05/2024

Een data wandkast waar altijd plaats voor is: Linkeo compacte verticale wandkast

Maak kennis met de Linkeo compacte verticale wandkast - een data wandkast die altijd past! Traditionele 19” data wandkasten zijn vaak onhandig en nemen veel ruimte in beslag. Ze steken 50 tot 60 cm uit de muur en bieden ruimte aan 6 tot 21 hoogte-eenheden (HE), wat vaak meer is dan je nodig hebt.

Legrand Data solutions
Met Plexo een vaste IP44 RJ45 buitenaansluiting maken 720x540
Inspiratie 22/04/2024

Met Plexo een vaste IP44 RJ45 buitenaansluiting maken

Stel je voor: een robuuste oplossing die de krachten van PlexoTM, MosaicTM en LCS3 bundelt. Dit is een weersbestendige oplossing voor alle apparaten die je permanent op het netwerk aansluit met bijvoorbeeld een patchkabel. Van IP camera's in de open lucht tot WiFi access points op terrassen, campings en zelfs in professionele omgevingen zoals industriële keukens en garages…

Legrand Data solutions
Plexo IP55 RJ45 data-outlet
Inspiratie 21/03/2024

Ontdek de veelzijdigheid van Plexo: IP55 RJ45 outlets voor diverse datanetwerken!

Moet er ook een IP55 RJ45 outlet worden aangelegd in het datanetwerk? Bij een datanetwerk denk je al gauw aan een kantooromgeving, maar tegenwoordig strekken deze netwerken zich steeds vaker uit naar technische ruimtes, garages, industriële keukens, werkplaatsen, of zelfs naar buiten, naar terrassen of tuinen. Met het Legrand Cabing System 3 datanetwerk zit je altijd goed: LCS3 is naadloos geïn…

Legrand Data solutions