Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Over Legrand | Legrand Nederland

Legrand, partner en fabrikant.

Legrand werkt wereldwijd aan de verbetering van de elektrotechnische en digitale gebouweninfrastructuur, om de overstap naar digitale technologieën te ondersteunen en tegelijkertijd bij te dragen aan een kleinere ecologische voetafdruk. De oplossingen van Legrand worden gebruikt in residentiële en niet-residentiële gebouwen, alsook in datacenters, industriële ruimtes en infrastructuur.

Missie & visie

Legrand Group is de wereldwijde specialist voor de elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand Nederland richt zich met de A-merken van Legrand op de utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen de elektrotechnische en digitale markt.

Onze missie

Het installatie- en gebruiksgemak voor eindgebruikers, installateurs, adviseurs en onze logistieke partners verhogen met op elkaar afgestemde systemen en diensten. Met innovatieve oplossingen een actieve bijdrage leveren aan de verbetering van energieconsumptie, communicatie, veiligheid en design binnen gebouwen. Legrand weet wat werkt!

visual missie legrand website

Onze kernwaarden

we grijpen de toekomst

We seize the future

Wij streven ernaar de toekomst aan te grijpen door duurzame, innovatieve en hoogwaardige oplossingen te ontwikkelen voor alle soorten gebouwen. Met de expertise van onze getalenteerde en visionaire teams zijn wij in staat oplossingen te creëren die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar ook anticiperen op en inspelen op de uitdagingen van de toekomst.

We ontarmen inclusifiteit

We embrace inclusion

Bij Legrand hebben we diversiteit onder onze klanten en werknemers altijd omarmd als een bron van kracht en kansen. We erkennen dat inclusie begint met het creëren van een cultuur van acceptatie en respect, en we streven ernaar dat iedereen zich welkom en opgenomen voelt. We streven ernaar onze verschillen te vieren en ze te gebruiken om een betere gezamenlijke toekomst te creëren.

We werken als een team

We move in sync

Wij zijn een collectief van mensen, merken en partners, verenigd door ons gezamenlijke doel om tastbare voordelen te bieden aan alle deelnemers in de elektrotechnische industrie. Wij streven naar een omgeving van samenwerking, innovatie en wederzijdse groei, waarin iedereen kan bijdragen aan het succes van de sector.

we houden van simpel

We strive for simplicity

In de kern streven wij naar eenvoud in onze menselijke relaties en productontwerp. We hanteren een pragmatische en transparante aanpak, met als doel het leven van iedereen die we aanraken te verbeteren. Ons doel is het leven gemakkelijker en aangenamer te maken door doordachte en doeltreffende ontwerpen en communicatie.

We zijn betrouwbaar

We are dependable

Al 150 jaar lang laten wij ons leiden door betrouwbaarheid en duurzaamheid, en treden wij op als een verantwoordelijke speler in de sector door ons te richten op een deugdzaam ontwerp en ethische relaties met onze klanten. Wij blijven ons inzetten voor het leveren van betrouwbare producten en diensten, zodat onze klanten generaties lang op ons kunnen vertrouwen.

title
PLAY


 

Integrale projectoplossingen

De kracht van onze producten zit in de combinatie. Dit bewijzen we elke dag met onze integrale project benadering in talloze projecten in Nederland en daarbuiten. Samen met u en onze solution partner network zoeken we naar een passende oplossing op het gebied van energiedistributie en datacommunicatie!

energiedistributie_389x389

Energiedistributie

Datacommunicatie

Datacommunicatie

woningbouw

Woningbouw

Bedrijfsethiek


Ethical behavior

Het naleven van de regels van ethisch gedrag is een van de fundamentele waarden van Legrand en is fundamenteel voor langdurige winstgevende ontwikkeling. Legrand zet zich in voor het voorkomen van corruptie en fraude en het naleven van de mededingingsregels. Aan de ene kant door het bewustzijn te vergroten en de teams te trainen, en aan de andere kant door nauwlettend in de gaten te houden dat het nalevingsprogramma correct wordt geïmplementeerd. Lees hier meer over dit onderwerp.

Ethics line - Alert system

De Legrand Group bevordert de naleving van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Door middel van de ‘Guide for Good Business Practice’ en ‘Charter of Fundamental Principles’. In deze context heeft de Legrand Group dit specifieke professionele waarschuwingssysteem opgezet dat bekend staat als de "Ethics Line". Lees hier meer