Over Legrand

Over Legrand

Legrand, partner en fabrikant.

Wij helpen u verder! Want Legrand weet wat voor u werkt.      

  • U heeft steeds kortere deadlines  
  • U krijgt te maken met de invloed van ICT op uw dagelijkse werkzaamheden

Het ontbreekt steeds meer aan nieuw gekwalificeerd personeel.
Daarom helpen wij u graag verder met de volgende diensten, zodat uw projecten gemakkelijker en met minder kosten verlopen.

Benieuwd naar onze oplossingen?
Bekijk onze recente projecten.


Integrale projectoplossing

De kracht van onze producten zit in de combinatie. Dit bewijzen we elke dag met onze integrale project benadering in talloze projecten in Nederland en daarbuiten. Samen met u en onze solution partner network zoeken we naar een passende oplossing op het gebied van energiedistributie en datacommunicatie!

Energiedistributie

Datacommunicatie

Datacommunicatie

Woningbouw

Woningbouw

Missie & Visie
Missie & visie 2

Missie & visie

Legrand Group is de wereldwijde specialist voor de elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand Nederland richt zich met de A-merken Legrand en BTicino op de utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen de elektrotechnische en digitale markt.

Onze missie

Het installatie- en gebruiksgemak voor eindgebruikers, installateurs, adviseurs en onze logistieke partners verhogen met op elkaar afgestemde systemen en diensten. Met innovatieve oplossingen een actieve bijdrage leveren aan de verbetering van energieconsumptie, communicatie, veiligheid en design binnen gebouwen. Legrand weet wat werkt!

Onze kernwaarden

Ethiek

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en handelen toegewijd, zorgvuldig en betrouwbaar. Naar het reporting portal of meer informatie...

Innovatie

Wij zoeken steeds naar nieuwe wegen tot succes in een snel veranderende markt. Wij zien innovatie als een continu proces met optimaal op elkaar afgestemde systemen en excellente services.
 

Klantgerichtheid

Wij stellen de wensen van alle partijen in de keten centraal.

Duurzaamheid & milieu

Wij streven duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen na door bewust om te gaan met materialen, processen en medewerkers.