Software

Software


XL PRO³ software voor het configureren van uw verdeelinrichting

​Door middel van deze noodzakelijke softwarepaketten en applicaties kan u op een professionele manier uw laagspanningsverdelers en -installaties tot 6300 A gaan ontwerpen en berekenen. Deze tools zijn uitermate geschikt voor installateurs, paneelbouwers en adviesbureaus die werkzaam zijn in zowel woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.

XL-PRO³ Panel

Deze oplossing biedt de gebruiker de mogelijkheid om beschermings- en aanvullende producten voor een verdeelkast te selecteren, stelt automatisch de indeling van de kast voor en voert de berekening uit voor het gemonteerde en bekabelde geheel

XL-PRO³ Tool selectitiveit/filiatie

​De XL Pro³ SF Tool is een app die rechtstreeks vanaf uw pc toegankelijk is en die speciaal werd ontworpen voor installateurs, paneelbouwers en adviesbureaus om de selectiviteit en de aaneenschakeling van een verzameling elektrische toestellen te definiëren.


Software voor tijdschakelklokken

Alpharex

​Software voor de programmering van AlphaRex schakelklokken
Programmering schakelklokken Lexic
Een gebruiksvriendelijk programma, waarbij u een klok op 2 manieren kunt programmeren: D.m.v. het slepen van in- en uitschakeltijden over een tijdbalk, of door het handmatig invullen van aan en uitschakeltijden. Dit programma kunt u vervolgens schrijven naar een programma sleutel d.m.v. een PC adapter (Voor meer informatie neem contact op met Legrand). Ook omgekeerd dus van een klok schrijven naar een programma sleutel en deze vervolgens opslaan in het programmeer programma is mogelijk.

AlphaSoft voor AlphaRex3

Programmering schakelklokken Rex3

Vanuit dit softwarepakket AlphaSoft V 5.2 is de Legrand AlphaRex3 tijdschakelklok te configuren met overzicht en gemak. Het gewenste programma is zeer eenvoudig op de seconde nauwkeurig in één van uw AlphaRex3 producten toe te passen.


Energy management software

EMS

Met dit programma kunt u:

  • op afstand de meetgegevens visualiseren en opslaan die afkomstig is van meetapparaten
  • de aangemelde apparaten bedienen en superviseren

*De Energy Management Software moet worden geïnstalleerd op een specifieke PC die met het lokale netwerk is verbonden. De opslag van gegevens gebeurt op de harde schijf van de PC.


Autocad software

CADprofi add-ons voor autocad

Alle systeemcomponenten in CADprofi.

​Geschikt voor: 
  • Installateurs 
  • Adviseurs die fabrikantgebonden willen ontwerpen

STEP files

Een STEP file is een gestandaardiseerd formaat voor de uitwisseling van grafische (3D) informatie. Om een STEP file te kunnen openen, heeft u software nodig die met 3D modellen overweg kan. Dan kan bijv. CAD software zijn, maar dat kan ook een STEP file viewer zijn, waarvan er op Internet diverse worden aangeboden. De onderstaande downloads zijn geschikt om toe te passen in 3D calculatieprogramma's of specifieke BIM modellen.

Download de STEP files: