Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Introductie BTicino's belsignaalinterface voor deurcommunicatiesystemen | Legrand Nederland

Introductie BTicino's belsignaalinterface voor deurcommunicatiesystemen

Nieuwe producten 17/04/2024
BTicinoDeurcommunicatie

De BTA00082 is een belsignaalinterface die specifiek is ontworpen voor BTicino deurcommunicatiesystemen. Met deze interface kunnen externe radio-gongen, zoals Grothe, Friedland en ELDAT-radiogongs, moeiteloos worden geïntegreerd in het bestaande systeem. Het compacte formaat van de interface maakt het gemakkelijk te installeren en discreet te plaatsen.


BTA00082

De BTA00082 biedt verschillende voordelen die het tot een essentieel onderdeel maken van BTicino deurcommunicatiesystemen.

  1. Compatibiliteit: Het product biedt compatibiliteit met een verscheidenheid aan externe radio-gongen, waardoor gebruikers kunnen profiteren van een breder scala aan opties. 
  2. Eenvoudige installatie: Dankzij de gestandaardiseerde aansluitingen en het compacte ontwerp is de installatie snel en gemakkelijk, zonder de noodzaak voor extra universeel-relais. 
  3. Ruimtebesparing: Met zijn kleine afmetingen neemt de interface weinig ruimte in en kan het discreet worden geïntegreerd in verschillende omgevingen. 
  4. Efficiëntie: Door externe radio-gongen te integreren in het deurcommunicatiesysteem, verbetert de BTA00082 de efficiëntie van het systeem en maakt het een naadloze communicatie mogelijk tussen de binnenposten en de externe gongen.

Het product lost het probleem op van beperkte compatibiliteit en complexe installatie bij het integreren van externe radio-gongen in BTicino deurcommunicatiesystemen. Door een eenvoudige en gestandaardiseerde oplossing te bieden, stelt de BTA00082 gebruikers in staat om hun systemen uit te breiden en te verbeteren zonder kostbare extra apparatuur of ingewikkelde installatieprocedures. Dit maakt het een waardevolle toevoeging voor huishoudens en bedrijven die streven naar een geavanceerd en gebruiksvriendelijk deurcommunicatiesysteem.