Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Nieuwe handige tools op onze website! | Legrand Nederland

Nieuwe handige tools op onze website!

Nieuws 22/04/2024
Legrand

Met onze productselectoren wordt het vinden van de juiste vloerdoos of wandgoot voor jouw project een fluitje van een cent. Door middel van een conversatie met vraag en antwoord, begeleiden we je naar de beste keuze die past bij jouw behoeften. We spreken de taal van de installateur en stellen gerichte producten voor. Bovendien linken we rechtstreeks naar de productpagina's voor meer gedetailleerde informatie. En kun je je selectie gemakkelijk toevoegen aan jouw projectlijst voor toekomstig gebruik. 

Of je nu een nieuw systeem installeert ter vervanging van het oude, tijd wilt besparen bij het vinden van het juiste product, of interesse hebt in cross- en upselling in bepaalde categorieën, onze productselectoren zijn er om je te helpen!


We zijn verheugd om twee nieuwe productselectoren op onze website te introduceren om uw keuzeproces te vereenvoudigen: 

  • Vloerdozen: Kies moeiteloos de juiste vloerdoos voor jouw project! Onze selector biedt advies voor de meest gangbare vloertypes en vloerdozen. Voor specifieke situaties zoals polybetonvloeren, gietvloeren en meer, staan onze sales support experts paraat om te helpen. Probeer de product selector nu! 
  • Wandgoten: Worstel je met het vinden van de perfecte wandgoot en benodigdheden? Laat onze nieuwe wandgootselector jou begeleiden! Beantwoord een paar vragen en ontdek moeiteloos het ideale wandgootsysteem voor jouw situatie. 

Bezoek onze website en maak gebruik van deze handige tools om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen!

title
PLAY